Tagliatele cu mere (de post)

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 4 Dec 2017 | 4335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatele
  • 4 mere (mici)
  • 2 lg zahar
  • Scorțișoară
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu mere (de post):

Punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste, punem pastele și le fierbem 8 min. După ce au fiert, le strecuram si le trecem sub jet de apa rece.

Merele le curatam, spalam si le tăiem felii subtiri. 

Într-o tigaie, punem o lingura ulei si caramelizam zaharul cu scortisoara. Adaugam merele si le lăsăm cca. 5 min. Adaugam pastele și omogenizam. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

navidad_2017 1

09.12.2017, 09:44

Ce idee geniala si ce bunatate a iesit, cu ingrediente putine si la indemana oricui! Noi am presarat si migdale macinate deasupra (din pacate nu am avut nuca), pe post de "Parmezan". Si inspirati de reteta Dvs, am facut si o portie cu dovleac... Multumim ptr reteta!

Auras12 1

11.12.2017, 19:44

Delicioase!

mihaelar63 1

16.12.2017, 07:28

Ingenioasa combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post